Sabjove ofereix una escola d’estiu gratuïta

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de Sant Antoni de Benaixeve ofereix una escola d’estiu gratuïta, amb motiu del seu programa “Coneix la Casa de la Joventut 2023”, dirigit a joves de 10 a 12 anys complits. El seu horari serà de 9 a 14 hores i podrà sol·licitar-se el servei d’entrada anticipada (matinera) a les instal·lacions que serà de 8.30 a 9 hores.

Aquesta escola d’estiu té com a objectiu principal afavorir la conciliació familiar i promoure la igualtat de gènere proporcionant, a la infància i adolescència del municipi, un entorn on trobar-se amb altres xiquets i xiquetes participant d’un oci educatiu expressament preparat per a elles i ells. A més, es crea ocupació de qualitat en el sector de les cuidats, dignificant i certificant l’experiència professional en el cuidat no formal.

La preinscripció es mantindrà oberta des de hui, 16 de juny, fins dimecres que ve 28 de juny. Tant el procés de preinscripció com tota la informació podrà trobar-se en el següent enllaç https://forms.gle/o1w3CURVnNVyDzxJ6.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà