Les Termes romanes de Mura acullen el LLUM Fest

Turisme Llíria ha organitzat la sisena edició del LLUM Fest (Llíria Universal Music), que oferirà quatre espectaculars concerts en l’incomparable marc de les Termes romanes de Mura.

Tots els espectacles del festival, amb diferents estils musicals, se celebraran a les 22.30 hores, del 6 al 9 de juliol.

En la segona jornada, el dia 7 de juliol, actuarà l’Orquesta No Solo Clásica Pro, amb el reconegut violinista búlgar Vasko Vassilev i la direcció de Miguel Ángel Navarro.

El dissabte 8 de juliol, Kontakte Grup de Percussió, acompanyat per l’Orfeó Universitari de València, l’Orfeó d’Aldaia i destacats solistes, sota la direcció de Francesc Valldecabres, interpretaran “Carmina Burana”.

El LLUM Fest es tancarà amb les formacions canadenques “Les Rats d’Swompe” i “North Shore Celtic Ensemble”, que oferiran un concert de folk americà i música cèltica. 

Per als concerts del 6 i 9 de juliol, l’entrada és gratuïta però cal reservar prèviament a través de l’App o web municipal. Per este mitjà es poden adquirir també les entrades, al preu de 3 euros, per als espectacles dels dies 7 i 8.

L’edil de Turisme, Paco García, ha destacat que, després de les Històries Nocturnes d’este mes de juny, la Regidoria “completa la seua oferta estival d’esdeveniments extraordinaris amb el LLUM Fest 2023, que torna a ajuntar la música i el patrimoni històric de la ciutat, tenint com a escenari, en esta ocasió, les Termes de Mura, un dels conjunts arquitectònics més singulars i importants de la Hispània Romana, declarat Bé d’Interés Cultural”.

“Dins de les nostres accions de col·laboració internacional com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, la programació, avalada també per la marca autonòmica Mediterranew Musix, s’obrirà amb el Via Trio, formació de K-pop procedent de la ciutat coreana de Daegu, que pertany a la xarxa UNESCO en la modalitat de música”, ha explicat García.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà