Vox, Compromís i dos regidors del PP entren en el nou govern d’UCIN

Ucin Compromís Vox PP San Antonio de Benagéber

La nova alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve compta amb sis regidors

El nou govern de Sant Antoni de Benaixeve estarà conformat per un quatripartit en el qual estan Vox, Compromís, dos dels tres regidors del PP i l’alcaldessa d’UCIN.

Eva Tejedor, que va accedir a l’alcaldia gràcies als vots dels dos regidors de Vox, els dos de Guanyem SAB -Compromís, Plataforma i Podemos- i dos dels tres regidors del PP, ha repartit les regidories entre els sis edils que li van donar el seu suport.

Així l’equip de Govern està format per l’alcaldessa i els regidors María José Esteve i Salvador Barberá de Vox; Pau Andrés i Amparo Ferrer de Guanyem; i Luis Trejo i Pedro Enrique Pérez, del Partit Popular.

Així figura en la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

Encara queda per dilucidar que àrees gestionaran cadascun d’ells, ja que encara no s’ha celebrat el ple d’organització per al qual hi ha un termini màxim de 30 dies des de la constitució de la corporació el passat 17 de juny.

En l’oposició s’asseuran els cinc regidors d’AISAB, amb l’exalcalde Enrique Santafosta, i el tercer regidor del PP, Enrique Celda, que no va recolzar a la candidata d’UCÍN en el ple d’investidura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà