‘Las Mañas’ a la Casa de la Cultura d’Olocau el 21 d’octubre

cartel olocau

La Casa de la Cultura d’Olocau acollirà el pròxim 21 d’octubre a les 19.30 hores ‘Las Mañas o o la llegada de Pan’ de Artimañas Teatro

Amb text de Paco Zarzoso i la direcció de Marcos Sproston, el principal motor de l’obra és l’humor, aconseguint fer riure, reflexionar, emocionar.

Aquestes Mañas, no són realment aragoneses…tres germanes ja majors. Cada setmana esperen a Pan, l’home del Pan. ¿Eixiran en sabatilles?

Encara que mai han eixit del seu poble, ara despoblat, tenen una saviesa ancestral arrelada en l’experiència, i s’atreveixen a opinar de tot el diví i humà. Tenen molt del que queixar-se i protestar.

Aquestes tres dones només es tenen a elles mateixes. I, al cap i a la fi, són germanes. Per això tenen una relació molt forta d’amor i odi.

Des de l’humor es poden abordar temes molt seriosos, en aquest cas el de l’Espanya despoblada, i aconseguir que calen més profund.

Les protagonistes podrien ser les nostres mares i àvies, “dones fortes, supervivents, amb un gran sentit de la dignitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà