L’Eliana: Setmana Mundial del Teatre del 25 de març al 12 d’abril

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb l’Associació Per les Arts Escèniques de l’Eliana (APLAE), Teatreliana i la JAM Poètica, celebrarà entre el 25 de març i el 12 d’abril una nova edició de la Setmana Mundial del Teatre que té com a objectiu acostar les arts escèniques a la ciutadania elianera.

L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest dilluns 25 de març amb la conferència ‘De cuna de vocaciones a refugio de Almas’ dedicada al teatre amateur i que es celebrarà a la Sala Almudena Grandes del CSC a les 19.00 hores. L’activitat estarà a càrrec de María Palanca, actriu i directora de cine, que mostrarà la seua trajectòria i comentarà totes les obres de teatre en què ha participat i com han influït en la seua carrera.

Dimecres 27, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, l’Auditori Municipal portarà a escena ‘Bodas de Sangre’, un obra dirigida i adaptada per Reyes Ruiz. Aquesta història de Federico García Lorca invita a l’anàlisi del sentiment tràgic i del gran drama que és la vida i la mort. La cita serà a les 19.00 hores i les entrades poden adquirir-se en Elientrada.

El divendres 12 d’abril les celebracions finalitzaran amb l’obra de teatre ‘El Legado de las Corsarias’, interpretada per l’alumnat del taller d’APLAE. En un món dominat pels homes, un grup d’audaces dones corsàries i pirates desafia totes les convencions i s’embarca en aventures plenes de perills i grans desafiaments. La representació es durà a terme a l’Auditori a les 19.00 hores i les entrades estan igualment disponibles en Elientrada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà