Llíria: Jornada ‘La música com a instrument de transformació social, econòmica i educativa’

El Conservatori de Llíria acollirà el dimecres 25 d’octubre la sisena edició del programa d’Universitat Estacional de Tardor que promou la Universitat de València. La jornada girarà al voltant de ‘La música com a instrument de transformació social, econòmica i educativa’.

Esta iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament de Llíria, la Diputació de València, Caixa Popular, la Conselleria d’Educació i el Conservatori Professional de Música de Llíria.

La jornada començarà a les 17.30 hores amb la conferència “Competitivitat global de Llíria a través de la música”, càrrec del professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia (UV), José María Nácher.

A continuació, el docent de l’IES La Senda de Quart de Poblet i professor associat de Facultat de Magisteri, Juan Vicente Gil, parlarà sobre “El musical a les aules d’educació secundària com a recurs per a la transformació social i educativa.”

Després del concert d’un quartet de corda de professorat del Conservatori, tancarà la jornada la seua coordinadora i professora universitària, Elvira Asensi.

L’edil d’Ensenyaments Artístics, Paco García, ha explicat que, de nou, “la nostra ciutat acull este espai de reflexió de la Univesitat de València que abordarà diferents perspectives i casos d’estudi que il·lustren l’impacte de la música en estos àmbits”.

D’esta manera, “es tractaran els reptes i oportunitats que ofereix la música a Llíria en particular, i a la societat en general, posant en valor la creativitat i indústries culturals que s’impulsen des del nostre municipi com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO”.

Les inscripcions per a assistir es poden realitzar a través d’este enllaç: https://go.uv.es/VS05dWV

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà