Estrellas Gastro Fest del 27 al 29 d’octubre en Vivers

‘Estrellas Gastro Fest’ calienta motors per a donar el tret d’eixida a la primera edició d’este gran festival que se celebrarà durant el 27, 28 i 29 d’octubre en els Jardins de Vivers de València.

Al llarg del cap de setmana, els espais gastronòmics es complementaran amb una oferta cultural, musical i d’oci per a tots els públics, entre la qual destaca l’espai de tallers infantils GastroKids, l’actuació de Dj´s durant tota la jornada, la celebració de tastos de vins a càrrec del celler valencià Barraques Carrascal o la realització en viu d’un mural a càrrec dels il·lustradors Pablo Caracol i Pilar del Riu.

Esta proposta d’oci ve a complementar el potent cartell gastronòmic d’un festival que celebra la seua primera edició trepitjant forta amb els xefs molt reconeguts, que participaran en els dos espais gastronòmics principals d’Estrellas GastroFest: el Club Gastroexperience i el FoodMarket.

Javier Aranda, de Gaytán, Germán Carrizo, de Fierro, Enrique Pérez, del*Doncel, Miguel Ángel Expósito, de Ginesta, Vicente Patiño, de Saiti, i Miguel Barrera, de Calç Paradis seran els encarregats d’elaborar els menús a quatre mans del Club Gastroexperience que podran gaudir-se en el restaurant a l’aire lliure del festival divendres i dissabte a la nit, i diumenge al migdia, i que requereixen de reserva anticipada del menú en la web de l’esdeveniment, estrellasgastrofest.com.

Per part seua, Alfonso García, de La Vilatana, Pablo Margós, de GastroTrinquet, Alejandro Platero, de Platero Restaurante es posaran al capdavant dels fogons de la zona FoodMarket, que oferirà als visitants tapes i degustacions d’alta cuina amb els productes locals i de proximitat com a protagonistes. A este espai, se sumarà una zona gurmet de*Foodtrucks que oferirà les millors proposades gastro en este format.

A més, també tindrà lloc el showcooking “Paelles sense fronteres”, a càrrec del mestre arrosser Vicente Rioja i arròs Dacsa, una acció que tindrà fins solidaris en col·laboració amb la Fundació Novaterra. L’organització donarà part de la recaptació de la venda del got oficial del festival a projectes d’inserció soci-laboral per a persones en risc d’exclusió.

També, en l’escenari d’esta gran cita gastronòmica amb vocació cultural, tindran lloc, durant tot el cap de setmana, les actuacions de Bomboklat, Els Roper, SedajazzKids band, Durango Xoc, Volavent, Jorge Riera Gipsy Jazz i Eva Slongo.

Premis Cacau D’Or
L’esdeveniment acollirà el dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre la gran cita de la cultura de l’esmorzar valencià, la final en directe de la III edició del SOM ESMORZADORS de Amstel, i el guanyador del qual s’alçarà amb el premi Cacau d’Or al millor esmorzar de la Comunitat Valenciana. Enguany, el públic atorgarà un premi popular i votarà durant l’esdeveniment el millor entrepà participant. Els assistents també podran provar el millor café “cremaet” valencià, guanyador de l’edició 2022 del Cacau D’Or.

Accés al festival i compra d’entrades
Estrellas GastroFest obrirà les seues portes el divendres, 27 d’octubre, de 19 hores a 1 de la matinada.

El dissabte, 28, el festival matinarà per a acollir als assistents a la final del Premi Cacaud’Or, a les 9 del matí. L’obertura al públic en general serà a les 12 hores i el festival estarà obert fins a la 1 de la matinada.

El diumenge, el festival podrà gaudir-se també des de la 9 del matí per a esmorzars, i de 12 a 17 hores per a la resta de l’oferta.

Els interessats a gaudir del gran esdeveniment gastronòmic de la tardor poden consultar tota la informació, adquirir anticipadament les entrades d’accés al recinte així com els menús del Club GastroExperience, disponibles www.estrellasgastrofest.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà