Medi Ambient i Benaguasil analitzen solucions enfront les inundacions

Pradas destaca que es buscaran vies de col·laboració per a minimitzar l’impacte de pluges torrencials

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, s’ha reunit amb l’alcalde de Benaguasil, Joaquín Segarra, per a abordar les possibles solucions tècniques al problema de les inundacions que s’ocasionen al municipi en episodis de pluges torrencials.

Pradas ha assegurat que les dos institucions “col·laboraran estretament per a estudiar solucions tècniques més viables per a minimitzar l’impacte i els danys que causen estos episodis meteorològics a veïns, infraestructures i comerços del municipi”.

Així, hi ha afegit que, encara que com en este cas “parlem d’inundacions de caràcter ocasional, des de la Conselleria estem treballant per a dissenyar unes infraestructures que siguen resistents davant dels forts fenòmens adversos que es produïxen en tota la Comunitat Valenciana i que eviten al màxim les conseqüències negatives per als nostres ciutadans i la nostra economia”.

Finalment, ha reiterat la importància de mantindre una escolta activa i una constant col·laboració amb els ajuntaments. “El Consell que presidix Carlos Mazón sempre estarà al costat dels municipis de la Comunitat Valenciana per a conéixer de primera mà les seues necessitats reals i trobar solucions per a millorar el seu dia a dia”, ha postil·lat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà