Serra: El Nadal plena d’activitats el poble del 8 de desembre al 5 de gener

cartel Nadal Serra

Serra es prepara per a celebrar el Nadal amb una agenda repleta d’activitats que començaran el 8 de desembre i s’allargaran fins al 5 de gener amb la cavalcada de Reis. Els més menuts seran les protagonistes d’unes festes amb activitats per a totes les edats.

El 8 de desembre tindrà lloc l’encesa de l’arbre de Nadal a la plaça de la S.M. La Primitiva, un acte amenitzat per les nadales interpretades pel Cor de la Unió Musical i una xocolatà per a les persones assistents. L’endemà, el dia 9 estarà protagonitzat per la Fireta de Nadal per a públic familiar a la plaça S.M. La Primitiva. Les persones menudes podran disfrutar de diferents jocs i de l’arribada del Pare Noel que rebrà les seues cartes. A les 18:00 hores, la Casa de la Cultura acollirà l’obra teatral el Geperut de Notredam.

El 16 de desembre, l’Escola de Dansa Deboulé farà la seua particular adaptació d’un clàssic de Nadal de Charles Dickens, Conte de Nadal, en una versió on la dansa serà la protagonista.

Les bandes de música del poble, S.M. La Primitiva i la Unió Musical faran els seus concerts de Nadal el 16 i 23 de desembre respectivament i el Grup de Tabal i Dolçaina realitzarà la tradicional cercavila nadalenca el 20, des de les 20:00 hores.

Els tallers de Nadal se celebraran el 17 de desembre a la urbanització Torre de Portaceli i el 21 al nucli urbà. A més a més, fins al 14 de desembre podran inscriure’s en els concursos de Nadal: tradicional de Betlems i Naixements, 7é de façanes i balcons i 6é d’aparadors del comerç local. El 18 i 19 de desembre, el jurat passarà a valorar els treballs.

El Pare Noel visitarà l’Escoleta Infantil Municipal i el col·legi Sant Josep com cada any l’últim dia d’escola per repartir il·lusions a l’alumnat i el patge reial acudirà a Serra el 29 per recollir les cartes per als Mags d’Orient.

Començarem l’any, 3 de gener, amb l’Eixida a Expojove amb autobús des de l’Ajuntament i la urbanització Torre de Portaceli, en breu inscripcions. Les activitats acabaran amb l’arribada dels Reis Mags la vesprada del 5 de gener per repartir regals i il·lusió entre totes les persones de la població.

Durant estos dies també el veïnat podrá recollir el calendari oficial del municipi i els majors rebran el seu tradicional aguinaldo.

Totes les famílies, com es habitual, rebran també a casa la tradicional felicitació nadalenca amb els dibuixos de l’alumnat que ha guanyat el concurs de dibuix de postals.

Del 26 al 30 i del 2 al 5 es duran a terme dos ludoteques en anglés al nucli urbà i a la urbanització Torre de Portaceli. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà