Llíria: ‘El millor Nadal està a casa’, del 7 de desembre al 7 de gener

La ciutat de Llíria proposa un gran pla d’oci amb el lema ‘El millor Nadal està a casa’ per a estes festes nadalenques, amb activitats organitzades per diferents regidories de l’Ajuntament i diverses entitats culturals del municipi.

L’agenda festiva estarà plena d’actes tradicionals com el “Festival de Cors Cantem al Nadal”, la concessió de premis dels concursos nadalencs, l’entrega de cartes a Papà Noel o els patges reials, Expo Jove que organitza la Federació del Comerç de Llíria amb la col·laboració municipal, o la Cavalcada dels Reis Mags.

La plaça Major acollirà un mercat nadalenc o els espectacles “El rock’n roll també és cosa de xiquets… i de pares” i “Swing for Christmas”, entre altres actuacions que també se celebraran en altres barris.

Per a la primera setmana de gener, s’han programat dos especials funcions d’entreteniment, “Gisela on Broadway” i “Ambulant” de La Fam Teatre, als teatres de la Primitiva i de la Unió Musical, respectivament. Les entrades per a les dos es podran adquirir a partir del 18 de desembre.

L’agenda municipal de Nadal es completa també amb la Carrera Solidària Sant Silvestre o la celebració de nombrosos tallers, contacontes, jocs i altres activitats infantils i juvenils.

Finalment, cal ressaltar que les festes nadalenques representen sempre un magnífic moment per a assistir als concerts que ofereixen les diferents agrupacions de les entitats musicals de Llíria, Ciutat Creativa de la UNESCO. Estos dies estan replets de les actuacions extraordinàries que realitzen la Unió Musical, la Banda Primitiva, l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, l’Orquestra de Plectre “El Micalet”, la Banda UDP o el Grup de Danses “El Tossal”.

“Volem reivindicar tot el que pot oferir Llíria, en la qual podem disfrutar d’una magnífica programació cultural i d’una variada oferta comercial i hostalera sense eixir de la nostra ciutat; cal posar en valor tot el que tenim”, ha assenyalat l’alcalde Joanma Miguel.

La regidora de Festes i Comerç, Maria José Llopis, ha destacat que “són unes festes molt participatives, ja que el moviment associatiu, els centres educatius i la societat civil, en general, s’involucren i col·laboren en totes estes activitats” i “enguany hem apostat per reforçar la presència d’actes en els espais públics exteriors, per a convidar a la ciutadania a passejar pels nostres carrers i descobrir el seu teixit comercial”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà