Turisme Llíria oferix ‘Coneix Llíria’ als centres educatius

Turisme Llíria realitzarà visites guiades tots els dimecres, a partir del dia 13 de desembre i fins al 28 de febrer de 2024, en les quals podrà assistir l’alumnat de primer d’ESO dels centres escolars de la localitat.

El regidor de Turisme de Llíria, Paco García, ha anunciat que, enguany, “hem reactivat el programa 2023-24 ‘Coneix Llíria’, una activitat turísticoeducativa dirigida als centres educatius, amb l’objectiu que l’alumnat pugaconéixer el ric patrimoni edetà, el valoren, l’estimen i es convertisquen en els seus ambaixadors”.

A l’activitat s’han inscrit ja prop de 300 alumnes dels diferents centres educatius de la localitat. A partir d’esta setmana i fins a final de febrer es concentraran a l’oficina Tourist-Info de Llíria per a iniciar el recorregut pels diferents llocs monumentals i històrics de la ciutat. La ruta més demandada ha sigut la de l’Edeta Romana.

García ha animat a tots els centres educatius del municipi a participar en esta experiència educativa, “on a més de conéixer la història de la seua ciutat, acostem als nostres joves el gran valor patrimonial que podem disfrutar diàriament en les nostres places i carrers, i que reunix més d’una dotzena de Béns d’Interés Cultural i en el qual podem fer un recorregut per les diferents civilitzacions i cultures que han habitat el nostre territori”.

L’edil de Turisme ha manifestat que, “una vegada superades les restriccions de la pandèmia, volem que este programa continue sent una cita anual fixa en el calendari escolar dels centres educatius de Llíria, que a més es pretén ampliar a noves rutes i activitats de promoció i difusió del patrimoni local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà