Benaguasil porta al ple una proposta per a evitar duplicitats de la Mancomunitat i revertir 22.000 euros

ayuntamiento de benaguasil

Suposarà la no prestació de serveis de Joventut, Esports, Turisme o Transport

L’Ajuntament de Benaguasil elevarà al pròxim ple una proposta d’acord plantejada per l’equip de govern del PP en la qual s’insta a acordar per a l’exercici pressupostari de 2022 la no prestació per part de la Mancomunitat Camp de Túria de serveis de joventut, esports, turisme, AEDL, valencià, transport, igualtat de gènere, oficina tècnica, UPPCA, EMPACE, ACP Europa i altres serveis.

Aquesta mesura respon a l’existència de duplicitat de serveis en algunes àrees en les quals es presten els citats serveis i en la voluntat manifestada a principis d’aquest any de no participar en el programa de turisme ni transport que plantejava l’entitat supramunicipal.

Aquesta proposta, si tira avant, suposarà per a l’Ajuntament de Benaguasil una redistribució d’un terç del que destina a l’any en la Mancomunitat Camp de Túria, 22.000 euros dels 66.000 euros de les quotes provisionals, que seran revertits en activitats per al municipi.

En aquest sentit s’incrementaran per tant les partides afectades en les quanties necessàries perquè aquest increment repercutisca directament en els serveis afectats i en els veïns i de Benaguasil.

“Des del Govern Municipal entenem que la Mancomunitat ha evolucionat profundament al llarg d’aquests 40 anys i és necessària una clara revisió dels serveis que presta, al fet que municipis són prestats i que pretén per al futur. Ho hem manifestat en repetides ocasions en diverses reunions d’aquesta entitat de caràcter voluntari i la nostra missió com a gestors de Benaguasil és prioritzar recursos evitant duplicitats i procurant que els màxims fons possibles siguen per a les persones de Benaguasil”, han manifestat des del consistori a través d’un comunicat.

Per això, afigen les mateixes fonts, “plantegem que l’estalvi estimat segons les quotes inicials de 22.000 euros siga revertit íntegrament entre les diferents àrees municipals i que els veïns de Benaguasil reben realment aquests serveis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà