Busquen a un jove de Benaguasil desaparegut en *

desaparecido benaguasil

La Guàrdia Civil investiga el cas del jove de 31 anys

Benaguasil s’ha mobilitzat per a col·laborar en la cerca de Marcos Durá Cano, un jove de 31 anys del municipi desaparegut el passat 5 de desembre quan es trobava en Formigal.

Des de l’Ajuntament de Benaguasil han reclamat a través de les xarxes socials als veïns la “màxima col·laboració” per a trobar al jove que es trobava en l’estació d’esquí i del qual no es tenen notícies des del passat 5 de desembre.
En aquest sentit, insten que si alguna persona ha vist al jove de 1,86 d’alçada i cabells castanys foscos, que es pose en contacte immediatament amb la Guàrdia Civil a través del 062 o que anomene als telèfons 687097269 o 646192131.

És la Guàrdia Civil la que ha iniciat una investigació per la desaparició del jove que va ser vist per última vegada a les quatre del matí del diumenge en un establiment de la zona de bars de la urbanització de la Vall de Tena.

Va ser un amic el que va avisar a les Forces de Seguretat al no saber res de Marcos, que va viatjar acompanyat també del seu germà bessó i que vestia pantalons vaquers blaus i samarreta blanca.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el seu cotxe es troba estacionat a la porta de l’hotel on s’allotjava amb les seues pertinences i el seu telèfon mòbil no està disponible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà