Bétera viurà aquest dijous l’eixida de la segona etapa de la 73 edició de La Volta

Bétera La Volta

Els ciclistes recorreran 4km en un itinerari urbà que recorrerà l’Albereda i els principals carrer de la localitat

La festa del ciclisme es viurà aquest dijous dia 3 a Bétera. L’Albereda acollirà la segona etapa de la 73 Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana – Gran Premi Banc Sabadell i omplirà els seus carrers amb grans professionals del ciclisme.

“Ens sentim orgullosos d’acollir, una vegada més, aquesta prova tan important que marca l’inici del calendari de la temporada ciclista i que comptarà amb grans figures de la bicicleta que recorreran Bétera”, ha destacat l’Alcaldessa de Bétera i regidor d’Esports, Elia Verdevío.

Aquesta segona etapa tindrà un recorregut neutralitzat de 4km que discorrerà per l’Albereda, la plaça Luis Reig, l’Avinguda País Valencià i Constitució, el carrer Estació i el carrer José Sáez per a continuar per la CV-333.

Una Volta de 172km que comptarà amb equips ciclistes de renom com INEOS, MOVISTAR, UAE, i així fins a 15 equips World Tour a més de 8 equips Continental Pro. En total prop de 170 ciclistes de més de 20 països representats a Bétera que suposaran un aparador per al municipi.

Perquè, tal com indica Elia Verdevio “des de l’Ajuntament treballem per a celebrar grans esdeveniments esportius que posen a Bétera en el mapa i la situen com un municipi referent en esport; alhora que servisquen com un nou motor de la recuperació econòmica de la població”.

D’aquesta manera, Bétera començarà a rebre als corredors sobre les 11:15h en l’Albereda, hora en la qual està prevista comence la concentració i organització dels equips participants. Sobre les 12:45h, està previst el tall de la cinta per a minuts després donar eixida a aquesta segona etapa que finalitzarà a Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà