Benaguasil posa en marxa dues noves iniciatives de suport al sector agrícola

mantenimiento caminos benaguasil

Un servei de manteniment de camins rurals i una línia d’ajudes són les accions posades en funcionament per al foment i suport del sector

L’Ajuntament de Benaguasil ha posat en funcionament un servei municipal de manteniment integral de camins rurals amb la finalitat d’intensificar les labors de neteja i mantindre en perfecte estat la xarxa de camins rurals del terme municipal.

Per a això s’efectuaran tasques de desbrossament, neteja i aplicació d’herbicides per a reforçar el control de males herbes i vetlar per la bona conservació de les cunetes i vores dels camins.

El regidor d’Agricultura, Pedro Peris, ha assenyalat que “hem posat en marxa aquest servei per a garantir la conservació i manteniment d’aquests camins que són fonamentals per al sector agrícola. Els treballs ja s’han iniciat i consisteixen bàsicament en tasques de desbrossament de la mala herba i vegetació que s’acumula en els laterals de la xarxa viària rural, amb el que es millorarà la circulació en aquestes vies, a més de la seguretat”.

Al costat d’aquesta iniciativa municipal l’edil ha anunciat la posada en marxa d’una línia d’ajudes dotada amb 15.000 euros que seran destinades a explotacions agrícoles de Benaguasil. La mesura, consensuada amb el Consell Agrari, ja s’ha aprovat i dotat una partida pressupostària per a això, sent el següent pas l’elaboració d’unes bases perquè els agricultors amb explotacions agrícoles en producció puguen sol·licitar aquesta ajuda directa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà