L’alcalde de Benaguasil Ximo Segarra (PP) optarà a la reelecció en 2023

ximo segarra

“Benaguasil és la meua passió i teniu el meu compromís per a deixar-me la pell com el primer dia”

L’alcalde de Benaguasil, el popular Ximo Segarra, optarà a la reelecció en les eleccions municipals de maig de 2023. Així ho ha decidit el Comité Electoral Local aquesta vesprada en un acte públic i obert a afiliats i simpatitzants.

La cita ha congregat a més d’un centenar de veïns del municipi i de la comarca de Camp de Túria que han mostrat el seu suport a l’alcalde i diputat provincial en el seu intent de retindre un bastió clau per al PP a la província de València.

El veterà alcalde, que opta al seu sisé mandat, ha manifestat que “Benaguasil és la meua passió i teniu el meu compromís personal per a deixar-me la pell com el primer dia”.

El popular, que porta en l’alcaldia de Benaguasil des de l’any 2003, s’ha mostrat agraït al seu partit “després de la legislatura més complicada que es recorda marcada per dos anys de pandèmia del COVID-19, de les seues conseqüències socials i econòmiques, crec que el just és acceptar aquest important repte que en definitiva és el repte de la meua vida, amb la vista posada a aconseguir objectius que aconseguisquen unir a totes les persones deixant a un costat les ideologies i apostant per Benaguasil per damunt de qualsevol altra qüestió”.

Segarra també ha reconegut el treball realitzat durant totes les legislatures a tots els membres de les seues llistes electorals als seus diferents equips de govern i el paper de Joaquín *Herráez durant tres legislatures.

El projecte renovat que presentarà Ximo Segarra per a la pròxima legislatura, segons fonts del partit, “es basarà en la unitat i transversalitat, tenint en compte reptes de futur com els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a aconseguir un municipi més amable, més accessible que guanye en seguretat i en qualitat de vida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà