El PP es mobilitza “per a promoure el progrés i benestar” del Camp de Túria

PP Camp de Túria

Mompó i Mazzolari es reuneixen amb la direcció comarcal

El president del PP de la província de València, Vicent Mompó, s’ha reunit amb la direcció comarcal del Camp de Túria, que lidera l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano. Mompó va renovar la seua confiança en Troyano el passat 12 de gener quan el Comité Executiu el va tornar a nomenar coordinador comarcal. Li acompanya en la direcció, com a secretària, la regidora de Llíria, Susi Subiela.

La reunió, a la qual també ha assistit la secretària general provincial i regidora de Llíria, Reme Mazzolari, s’emmarca en la ronda de trobades de treball que Vicent Mompó està mantenint amb totes les direccions comarcals amb la finalitat de “coordinar estratègies i guanyar eficiència de cara a les eleccions municipals de 2027”.

En aquest sentit, ha explicat Mompó, “l’objectiu de la mobilització del partit és promoure el progrés i el benestar dels nostres pobles”. “Podrem fer-ho si aconseguim un bon resultat electoral dins de tres anys”, ha esgrimit, al mateix temps que ha posat en valor “l’esforç de l’equip del Camp de Morvedre”.

“Us anime a seguir en aquesta línia de treball constant perquè ja ha donat fruits i estic convençut que donarà molts més”, ha assegurat el líder provincial, qui ha instat Troià “a continuar triant als millors”. “Tots tenim alguna cosa a aportar i tots som útils en aquest projecte que, abans de res, pretén vertebrar la província de València i millorar la qualitat de vida de tots els valencians”, ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà