La piscina municipal de Benaguasil obri les seues portes aquest dijous

Les instal·lacions estaran obertes fins al pròxim 3 de setembre

La piscina municipal de Benaguasil d’estiu obri les seues portes aquest dijous 22 de juny coincidint amb la finalització del curs educatiu i el començament de les vacances escolars.

La instal·lació municipal romandrà oberta al públic ininterrompudament de dilluns a diumenge de 10h del matí a 19.30 hores de la vesprada perquè els veïns puguen divertir-se i alleujar-se de les altes temperatures d’aquesta època de l’any.

Quant a les tarifes, els preus de la piscina continuen sent els mateixos que l’any passat, 1,55€ per als menors de 14 anys, 2,55€ per als majors de 14 anys i 1,25€ per a les persones jubilades. També hi haurà bons el preu dels quals serà de 26€ per als adults i 11€ fins als 14 anys.

Durant les últimes setmanes, els operaris municipals han posat a punt la instal·lació i s’han realitzat millores en els vestuaris per a l’ús i gaudi de la ciutadania.

La piscina estarà oberta a més de per a les persones que vulguen donar-se un capbussó o relaxar-se en la gespa, per als xiquets i xiquetes que participen en l’escola d’estiu municipal i als campus esportius.

La instal·lació, que també compta amb una piscina infantil amb jocs aquàtics (un tobogan bambolla, un canó aquàtic i una font en forma de bolet) per a ús i gaudi dels xicotets, es mantindrà oberta fins al 3 de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà