‘Bétera et beca’ contractarà a 15 estudiants durant l’estiu

Bétera et beca 23

Faran pràctiques remunerades durant juliol i agost

L’Ajuntament de Bétera torna a convocar, un any més, el programa municipal “Bétera et Beca” a través del qual la regidoria de Personal ofereix a 15 estudiants del municipi la possibilitat de realitzar pràctiques formatives aquest estiu en el Consistori.

L’objectiu que persegueix l’Ajuntament amb la convocatòria d’aquestes pràctiques d’estiu és oferir oportunitats formatives als estudiants beterenses en el seu àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica.

A la convocatòria, que està oberta des de hui i fins al pròxim 30 de juny, poden presentar-se aquells joves estudiants que estiguen empadronats en la localitat, que tinguen 18 anys complits i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o llicenciatura o equivalents o màsters oficials de les Universitats.

Les beques, a les quals es pot optar des de multitud de titulacions, es realitzaran en àrees municipals com a Administració, Comunicació, Urbanisme, Medi Ambient i Esports.

Cadascuna d’aquestes beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals que els estudiants percebran pel seu treball durant els mesos de juliol i agost.

Unes beques que aposten per oferir una experiència formativa als estudiants i així acostar-los al món laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà