Benaguasil reclama l’obertura del Centre de Dia en 2024

La Generalitat es compromet a a accelerar la posada en marxa

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha rebut al secretari autonòmic de Sistema Sociosanitari, Emilio Argüelles, a la directora general d’Infraestructures Sociosanitàries, Maria Ángeles Ramón-Llin i al director general de Diversitat, Stephane Soriano, els qui s’han desplaçat fins al municipi per a visitar les instal·lacions del centre social polivalent.

Durant la seua visita l’alcalde els ha traslladat la necessitat de posar en marxa aquest servei sociosanitari i agilitzar el seu funcionament, i els ha explicat els motius pels quals és necessari comptar amb un Centre de Dia per a millorar la qualitat de vida de les persones majors de Benaguasil.

Després de la visita el secretari autonòmic ha assegurat que “accelerarà la posada en marxa al més prompte possible del centre de dia de Benaguasil per a donar cobertura i atenció a les persones majors i donar resposta a la demanda dels veïns de la localitat”.

Per la seua part Stephane Soriano ha assenyalat que “aquest Centre és una necessitat i una reivindicació del municipi”, i ha destacat la insistència de l’alcalde perquè el Centre de Dia siga una realitat i que en 2024 estiga en funcionament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà