Benaguasil torna a Fitur per a promocionar els seus atractius

Turisme posarà en valor la cultura, patrimoni, tradicions i gastronomia

L’Ajuntament de Benaguasil tindrà presència un any més en FITUR, la fira internacional de turisme que se celebrarà del 24 al 28 de gener a Madrid, per a mostrar els atractius i donar difusió de tota l’oferta turística del municipi.

La regidoria de Turisme tindrà estand en l’espai ‘València Turisme’ de la Diputació, on donarà a conéixer l’oferta turística, cultural, festiva i gastronomica que té Benaguasil.A més també promocionarà el seu esdeveniment per excel·lència i més destacat, com són les Falles, declarades d’Interés Turístic Provincial, amb la presència de les màximes representants de Benaguasil.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament, Ana Aleixandre, ha destacat la importància de ser present en Fitur per a mostrar els principals recursos de Benaguasil, a més de les seues festes, gastronomia, patrimoni local, etc. En aquest sentit ha assenyalat que “Benaguasil torna, un any més, a Fitur dins de l’estand de València Turisme, per a donar-se a conéixer i posar en valor els seus atractius, així com les nostres Falles que tenen un especial interés per al turisme”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà