Benissanó liquida la societat anònima municipal

sociedad anonima municipal benissano camp de turia

Arrastrava un deute de mig milió d’euros

L’equip de govern de l’Ajuntament de Benissanó donà compte, durant la celebració del plenari de novembre, de la liquidació i dissolució definitiva de la ‘Sociedad Anónima Municipal Agua de Benissanó’, societat encarregada de la comercialització de l’aigua del Pou de la Salut i que arrastrava un deute de mig milió d’euros.

Després de més de tres anysi mig podem dir que tot està liquidat i que tot està pagat. Hem pagat als treballadors, als proveïdors i hem liquidat els deutes amb Hisenda i la Seguretat Social” ha declarat Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó.

“Aquest és un treball molt farragós que hem portat a cap des de pràcticament el dia després de prendre possessió a l’Ajuntament en 2015 i que ha consistit en posar ordre a tot l’embolic que ens trobàrem en aquesta societat anònima municipal”, ha afegit.

La primera edil socialista ha recalcat el fet que per damunt de tot s’han defés els interessos dels veïns, presentant-se davant dels tribunals i guanyant el litigi a l’anterior liquidador i assessor econòmic d’aquesta societat anònima municipal, que lireclamava a l’Ajuntament 12.000 euros per uns treballs que, com s’ha demostrat, no s’havien realitzat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà