La segona etapa de la Volta 2018 rodarà per Bétera

volta2018

Eixirà des de l’Albereda i es disputarà sobre 154 quilòmetres

La segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2018 que es diputarà del 31 gener al 4 febrer rodarà pel terme de Bétera. Així ho ha anunciat esta vesprada Ángel Casero, director de la prova, que ha destacat que “l’orografia i la bellesa de la Serra Calderona conjuguen les condicions idònies per a la carrera”.

El saló de plens del Castell de Bétera ha sigut escenari de l’anunci que, per a l’alcaldessa de Bétera i regidora d’Esports, Cristina Alemany, suposa “un premi per al poble : cal agrair que milions de persones al món puguen conéixer Bétera gràcies a l’esport, ja que es tracta d’un esdeveniment amb dimensió internacional que s’emetrà íntegrament per Eurosport de manera que les imatges arribaran a 59 països”.

Com a novetat per a l’edició del 2018, s’ha limitat la participació a set corredors per equip per a garantir la seguretat dels ciclistes. Hi haurà un màxim de 25 equips, 12 d’ells del World Tour.

La Volta és l’esdeveniment esportiu més antic de la Comunitat Valenciana, i la seua primera edició es remunta al 1929 amb el nom de ‘Vuelta a Valencia’. Des d’aquell any, s’han succeït els canivis de nom, les interrupcions per diversos motius ( la Guerra Civil, problemes econòmics)  fins que al setembre del 2015 un grup d’apassionats del ciclisme liderats per Ángel Casero decidiren recuperar la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.  Després de huit anys d’absència, el 3 de febrer del 2016 es disputava la 67ª edició de la prova i tornava així una carrera amb llarga tradició que en el seu dia guanyaren ciclistes de la talla de Merckx, Hinault, Olano i Valverde.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà