37 joves aturats s’incorporen a treballar a l’Ajuntament de Bétera durant un any

ayuntamiento

El programa compta amb una subvenció de 537.290 euros

37 joves menors de 30 anys s’han incorporat en agost a l’Ajuntament de Bétera per a treballar amb contractes d’un any dins el programa “Avalem +”.

El programa, impulsat per Servef a través de fons europeus, compta amb una subvenció de 537.290 euros i una aportació municipal de 163.151 euros i ha sigut tramitada per la regidoria d’Ocupació.

D’entre els 37 joves contractats 22 d’ells tenen titulació acadèmica: quatre són tècnics en gestió administrativa, un tècnic de RRHH, un tècnic de medi ambient, un enginyer industrial, un TASOC, 12 auxiliars administratius, un enginyer en geomàtica i topografia i un tècnic superior en administració en sistemes informàtics en xarxa.

Els altres 15 joves sense titulació acadèmica prestaran els seus serveis com a peons de la
construcció, peons agropecuaris i conserges. Per poder optar al programa, els candidats,
menors, han d’estar inscrits en el Servef i ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El regidor d’Ocupació, Augusto Sevilla (Assemblea Bétera Ciutadana) ha assenyalat que
“aquests incentius a la contractació de joves són molt interessants doncs permeten que joves amb una titulació acadèmica o sense ella, adquireixen una primera experiència laboral què contribuirà a millorar la seua posterior inserció laboral”.

“Per a nosaltres l’ocupació és una prioritat, ja que afecta directament a la situació de les famílies de Bétera, per això seguim treballant per obtenir el màxim d’ajudes en aquesta àrea. De moment hem aconseguit més de 3 milions i mig d’euros en subvencions per a programes d’ocupació”, ha explicat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà