EU reclama més contenidors i una major flequència d’arreplegada de recollida de fem a les urbanitzacions

El Camp de Túria
Esquerra Unida ha reclamat a l’Ajuntament de Bétera que s’amplie el nombre de contenidors i la frequència de recollida de fems a les urbanitzacions del municipi.

José García

Des d’esta formació d’esquerres s’efectuen estes reclamacions cap al regidor de Medi Ambient del consistori beterense, José Maria Martí (del partit polític UPIB), ja què asseguren des d’EUPV que s’acumulen les brosses i residus a estes zones residencials.

“Des d’EUPV creguem necessari que s’amplie el nombre de contenidors i la freqüència de recollida de la brossa en les rodalies del casc urbà, especialment en els mesos d’estiu, ja que el nombre de veïns i veïnes augmenta considerablement durant estes dates i els recursos existents són insuficients”,assegures des d’esta formació política.

Igualment, estos representants consideren que és “imprescindible” l’ampliació dels dies de recollida de restes de mobles i les restes de poda que durant les dates estiuenques “s’incrementen de manera important els abandons al costat dels contenidors”.

També animen des d’EU als veïns i veïnes de les urbanitzacions a “fer un major esforç per utilitzar l’ecoparc, quen vullguen desfer-se’n dels vells mobles i altres trastos que hagen de tirar”, per contribuira mantenir més net l’entorn natural.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà