Les comissions falleres beterenses celebren l’ofrena a la Verge i la nit de la Crema

Les falleres estan presents a l'ofrena

Les diferents comissions falleres de Bètera van realitzar la tradicional ofrena de flors a la Verge dels Desemparats i la crema de ninots per posar punt i final a la festa fallera fins l’any vinent, acompanyades de personalitats i veïns de la població.

Jesús Pérez

El dimarts 18, les cinc falles del poble van oferir més de 300 rams de flors rojos i grocs per vestir el mantell de la Mare de Déu dels Desemparats. Les falleres Majors de la població, Paula Ros (com a fallera Major Infantil) i Mª José Granell (com fallera Major) han sigut les amfitriones de la celebració. Les màximes representants del món faller a Bètera van estar escortades pel vicepresident i el president de la Junta Local Fallera respectivament.

Paula i Mª José van rebre les diferents comissions  falleres (Falla Gran Vía del Este, Falla Junqueral, Falla La Barraca, Falla El Carraixet i Falla Gran Vía del Sur) encapçalades per les seues falleres Majors, abans de ser elles les que van clausurar l’acte de la ofrena dins de l’Església.

La crema per tancar la festa

Al dia següent, com cada nit del 19 de març, es van cremar els ninots fallers per posar punt i final a la festa. Des de les 22h. van cremar primer les falles Infantils, que van ser past de flames, sent la falla ‘La Barraca’ l’última en cremar-se com a guanyadora Infantil.

Pel que fa a les falles Grans, la darrera en cremar va ser la Gran Via del Sur, que va ser past de flames a les 02:30h.

Un dels monuments es crema presa de les flames.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà