Bétera celebra el Dia del Comerç Local fomentant les compres en els comerços “de tota la vida”

comercio betera

La campanya arranca amb un photocall itinerant que estarà en les diferents zones comercials
 

“El nostre compromís amb el comerç de proximitat de Bétera és ferma, treballem colze a colze amb l’Associació de Comerciants per a enfortir el teixit comercial del nostre municipi i recordar la importància de realitzar les compres en els comerços de tota la vida”, amb aquestes paraules l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha inaugurat la campanya del Dia del Comerç Local al costat del regidor de Comerç, Joaquín Gómez i de Maria Ángeles Romero de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB).

D’aquesta manera, l’Ajuntament se suma a la campanya del Dia del Comerç Local de la Comunitat Valenciana impulsada per la Direcció General de Comerç i Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana.

Tal com ha explicat Joaquín Gómez l’objectiu de l’àrea de Comerç “és consolidar el 25 d’octubre com el Dia del Comerç Local en el nostre municipi perquè siga una efemèride dels comerciants de Bétera i així agrair-los el seu treball, esforç, dedicació i il·lusió per obrir cada dia les persianes dels seus comerços per a atendre amb un somriure a la ciutadania”.

La campanya ha arrancat amb la primera imatge realitzada en el photocall itinerant que estarà durant la setmana en zones comercials de Bétera perquè els veïns es facen fotos i les publiquen en xarxes socials baix el hashtag #DiaComerçLocalBétera. Des de l’àrea de Comerç també es repartiran bosses entre la ciutadania amb l’eslògan “Bétera amb el comerç local”.

Ara Més que Mai, Comerç Local!

Aquesta campanya se centra en ressaltar els valors del xicotet comerç i és complementària a la campanya municipal Ara més que mai, comerç local! amb la qual l’Ajuntament de Bétera ve donant difusió dels valors i avantatges de comprar en el comerç de proximitat amb eslògans com “Perquè donen identitat als nostres barris i sempre estan al nostre costat”, “Perquè el comerç és el motor del nostre poble i contribueix al foment de l’economia local”, Perquè són la llum i l’alegria dels nostres carrers generant riquesa i ocupació” i “Perquè són els nostres veïns i familiars i coneixen en tot moment el que necessitem”.

Elia Verdevío ha animat una vegada més a “fer costat als comerciants i al fet que tots els veïns realitzen les seues compres en el comerç local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà