Comencen les obres del Centre Cívic de Bétera

centro civico de betera

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat

Les màquines han entrat en els terrenys del carrer Turqueta reservats per a la construcció del nou Centre Cívic de Bétera de més de 700 metres quadrats que comptarà amb quatre edificis entorn de places jardí, que disposaran d’una biblioteca/mediateca pública, una sala d’actes, sales de reunions, sales d’estudi, un centre administratiu, un centre social, una reguarda per a la Policia Local i molt espai d’esplai a l’aire lliure.

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat, amb espais i edificis aïllats, autoproveïts energèticament, dissenyats per a la reunió, convivència i gaudi dels veïns de la zona sud de Bétera.

El nou edifici pretén, des d’una arquitectura respectuosa amb l’entorn, la regeneració urbana de la zona, construint un complex cívic i administratiu obert i sense barreres per a l’ús de tots els veïns.

Aquest complex té una inversió municipal de 2.100.000 euros contemplada dins del Pla d’Inversió Local de l’equip de Govern que suposa un complex dissenyat per a la interrelació entre persones en un entorn actualment anodí, on la seua implantació regenerarà urbanísticament la zona i atendrà les necessitats de la població actual. Donant resposta, segons l’alcaldessa Elia Verdevío “a una demanda veïnal històrica”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà