Pluges torrencials i calamarsa a la comarca

Talls de carreteres i metre i cotxes atrapats

Les pluges torrencials que han caigut hui a València i Castelló han causat inundacions, corts en el metre i la xarxa de Rodalia.

Les pluges han sigut torrencials a les comarques de l’Horta i el Camp de Túria. Segons Emergències, entre les 13 i les 14 hores s’han produït 59 incidents, amb registres de 57,8 litres per metre quadrat a La Pobla de Vallbona.

L’A-3 i l’A-7 al seu pas per Quart de Poblet-Riba-roja, d’accés al polígon industrial El *Oliveral, han quedat inundades i s’ha tallat la circulació, així com en trams d’altres carreteres de la xarxa secundària: la CV-100 Sant Rafel del Riu-Casas del Riu, la CV-113 accés a Canet lo Roig i la CV-130 Sant Mateu, mentre que la CV-370 polígon industrial La Cova de Manises i Manises-Riba-roja, i la CV-374 Loriguilla-*Riba-roja han registrat trams danyats i/o de viabilitat parcial, informa Emergències.

També s’han tallat al trànsit la CV 372 de Riba-roja a la Pobla de Vallbona i la CV 375 La Pobla de Vallbona-Benaguasil.

A Sant Antoni de Benaixeve els Bombers han hagut d’efectuar un rescat en quedar atrapat un cotxe en l’aigua en la CV-35.

La tempesta ha afectat especialment la zona oest de l’àrea metropolitana de València des de les 6.10 hores, amb calamarsa des de les 7, de manera que s’han acumulat un total de 90,4 litres per metre quadrat, amb ratxes de vent de 78 quilòmetres per hora.

bomberos lluvias loriguilla

Els bombers retiren un arbre caigut sobre la línia elèctrica a Loriguilla.

Ha provocat talles en el servei de metro entre Torrent i Picassent i entre la Pobla de Vallbona i Llíria, i també el de Rodalia en la línia C3.

Els bombers del Consorci Provincial de València han efectuat diversos rescats de persones atrapades en vehicles i habitatges a Paterna, Manises, Aldaia, Riba-roja i Quart, i han evacuat a un home el vehicle del qual havia quedat atrapat en un barranc de Torrent i que es trobava sobre el cotxe en el moment del rescat.

La resta de serveis, han informat des del Consorci, es corresponen amb acovardisques, sanejaments de façana o retirada d’arbres caiguts.

Un d’aquests serveis ha desenvolupant en el centre de salut de Riba-roja, on segons fonts del Consorci de Bombers s’han produït danys materials, encara que cap personal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà