La “biblio” de l’Eliana llança la seua programació per a juliol

La Biblioteca Municipal de l’Eliana ha organitzat una sèrie de tallers per als matins del mes de juliol dirigida per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys que comença amb ‘Ciència que enganxa’ el dimarts 11 per a conéixer llibres interactius i muntar un llibre propi de ciència en 3D. Per part seua, el dijous 13 la proposta serà ‘Fem soroll pel planeta’, que estarà dirigida als qui tinguen interessos i inquietuds per l’emergència climàtica.

A la setmana següent, el dimecres 19 se celebrarà Cinema: efectes especials’, on els i les participants es podran introduir en el món del cinema aprenent a realitzar efectes especials. Per a tancar aquest cicle de tallers, el divendres 21 tindrà lloc ‘El vaixell viatger’ en el qual a través dels llibres viatjaran, jugaran i faran manualitats descobrint què amaga el vaixell de la Biblioteca, que està carregat d’idees.

A més, aquest mes repetirà l’experiència ‘Bibliotecari per un dia’, una activitat dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys i amb places limitades en el qual podran tindre l’experiència de conéixer com es gestionen els fons, atendre les preguntes de les persones usuàries, col·locar els llibres en les seues prestatgeries o a realitzar els préstecs i devolucions.

Per a tota la programació serà necessària inscripció a través del correu electrònic prestecsbiblioteca@leliana.es o del telèfon 96 274 23 71.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà