Bétera instal·la totems informatius interactius per a potenciar el turisme

La primera de les tres pantalles està en l’Albereda

L’Ajuntament de Bétera, gràcies a la Mancomunitat Camp de Túria i a la Diputació de València, instal·larà tres totems informatius en diferents punts del municipi. De moment, el Consistori ja ha instal·lat un primer totem en l’Albereda que és interactiu i permet als visitants conéixer tots els recursos turístics de Bétera de manera digital.

Aquests tòtems interactius són un sistema informatiu i publicitari, que permet al visitant apreciar de manera dinàmica els continguts destacats de Bétera com a destinació turística. Gràcies al seu sistema de pantalla tàctil, de fàcil navegació i d’interacció amb el contingut turístic, els visitants poden conéixer els llocs més importants de Bétera per a la seua visita.

L’alcaldessa Elia Verdevío i la regidora de Turisme, María Benimeli, han acudit hui a l’Albereda per a veure les possibilitats que ofereix aquest totem com a nou recurs turístic. “La posada en marxa d’aquesta pantalla és un aparador més per a promocionar Bétera implementant les noves tecnologies i la digitalització que ens permeten un major impacte en els turistes que vinguen a conéixer el nostre municipi”, ha assenyalat l’Alcaldessa.

La regidora de Turisme ha destacat que “amb aquesta eina millorem l’experiència dels visitants aprofitant l’ús de les noves tecnologies per a impulsar el nostre turisme i el coneixement del nostre territori”.

Atraure turistes

Amb la finalitat d’atraure turistes a Bétera s’han instal·lat dos tòtems que s’inclouen dins de les actuacions del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Camp de Túria, en el qual participa l’Ajuntament.

Aquesta actuació s’emmarca dins del projecte d’implementació d’un Pla de Senyalística Interactiva a través del qual s’ha instal·lat ja un totem interpretatiu i interactiu, connectat a la xarxa wifi en l’Albereda i, en breu, s’instal·larà un altre estàtic, amb l’oferta de productes turístics a nivell comarcal.

Al seu torn, també s’instal·larà un tercer totem que també és interactiu, i forma part d’un projecte subvencionat amb fons europeus FEDER, en el qual participa el Consistori beterense, de manera gratuïta, a través d’un conveni amb la Diputació de València, Connecta València, per a Destinacions Turístiques Intel·ligents, i que té la finalitat de millorar la infraestructura tecnològica en l’àmbit turístic.

A més dins d’aquest projecte, s’han instal·lat altres elements en diversos punts del municipi, com 3 antenes LPWAN, que permet la comunicació sense fil de llarg abast; 1 estació meteorològica; i diversos sensors de mobilitat i mesuradors mediambientals.

Beneficis

La posada en marxa d’aquests tòtems permet multitud de beneficis turístics per a Bétera. La interactivitat és un factor clau per a atraure i fidelitzar a més viatgers, a més aquestes pantalles tàctils permeten millorar l’experiència dels visitants així com augmentar l’abast i visibilitat dels espais turístics del municipi.Tal com ha indicat Verdevío “busquem posicionar Bétera com a destinació turística aprofitant els avantatges que ens possibiliten les noves tecnologies”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà