Conclouen les obres de condicionament del Cordel de la Garrofera

Una actuació que dona resposta a una demanda històricad’Olocau i Marines

La recuperació del Cordel de la Garrofera ja és una realitat després de la finalització dels treballs de condicionament d’esta via pecuària amb un cost de 500.605 euros, subvencionats per la Conselleria d’Agricultura. 

Amb ella, es dona resposta a una demanda històrica d’Olocau i Marines a causa de la gran quantitat de vehicles que transiten pel camí, que discorre entre les carreteres CV333 i CV25.

Entre les actuacions que s’han dut a terme, estan l’arranjament de la via amb llast compactat i la posterior pavimentació amb un Doble Tractament Superficial (DTS), l’ampliació del tram per a aconseguir una uniformitat completa, i la creació de zones de cuneta i punts formigonats per a canalitzar les pluges. Tot això repercutirà notablement tant en la circulació de vehicles com en la seguretat dels usuaris. 

Segons l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, es tracta d’una obra que “té una gran importància per al nostre poble en general i per als nostres agricultors en particular, ja que recuperem una via fonamental facilitant l’accés als camps de cultiu que es troben al llarg del seu traçat”.

Per al primer edil, esta actuació “constituïx un nou exemple del pla de millora de carrers i camins que està desenvolupant la Corporació Municipal en els últims anys”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà