La Policia Local de Bétera incorpora a tres nous oficials

policia local betera

El cos municipal comptarà amb un oficial per secció

Tres nous oficials de la Policia Local de Bétera han pres possessió, sumant sis comandaments intermedis al cos municipal el que permet comptar amb un oficial per secció.

La alcadessa Elia Verdevío, al costat del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez; la regidora de Personal, Marisa Silvestre; i l’Inspector Cap, Juan Antonio Segura, han donat la benvinguda als tres agents de Policia que, després de superar un concurs-oposició, s’incorporen al servei.

“Amb aquests tres ascensos es reforça l’operativitat jeràrquica i de comandament de la prefectura de la nostra Policia Local. Un avanç més cap a la professionalització del cos i sens dubte, una gran notícia, ja que augmentar els efectius permet garantir la seguretat i la protecció del nostre municipi”, ha manifestat Verdevío.

“Fins al moment comptàvem únicament amb tres Oficials per a sis seccions o grups. Amb la presa de possessió d’aquests nous Oficials comptem amb un total de 6 comandaments intermedis en el cos el que ens permet distribuir un oficial per grup cobrint així tots els torns”, ha explicat Manuel Pérez.

Amb això s’aconsegueix que tots els torns i grups policials a Bétera tinguen el seu comandament intermedi per a així continuar amb una millor professionalització de la Policia Local.

Aquests nous oficials realitzaran funcions com a comandaments intermedis, sempre sota la direcció de la Prefectura del cos, dirigint les seccions operatives en el servei i supervisant que es complisquen les directrius ordenades per l’Inspector Cap.

Un cos més qualificat

L’ascens a Oficials s’ha realitzat gràcies al procés de millora d’ocupació, a través d’un concurs oposició, recollit en la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat València.

Un procediment que la regidora de Personal, Marisa Silvestre, ha valorat molt positivament “aquest increment de la plantilla és fonamental per a Bétera. La formació i l’ascens dels agents en processos selectius demostra la voluntat de l’administració local per professionalitzar a la Policia Local”.

Dels tres oficials de nou ingrés, dos són actualment agents del cos de la Policia Local de Bétera i un d’ells, el tercer, és un agent que es trobava prestant servei en una altra administració, per la qual cosa aquest ascens fa que reingresse a Bétera, sumant un efectiu més en el municipi.

Aquests ascensos formen part del Pla de Millora i Modernització de la PLB que està duent a terme l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, “i que té com a objectiu oferir un millor i més adequat servei a la ciutadania”, ha assenyalat Manuel Pérez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà