Fira del Dolç Artesà de Casinos

La Policia Local sancionarà amb 900 euros els amos dels gossos que no arrepleguen les deposicions

L’Ajuntament de Bétera ha repartit 3.000 bossetes als parcs públics i 3.000 díptics als comerços

Amb el lema “Ajuda a Bétera a mantindre’s neta. Tu eres el responsable, ell no té la culpa”, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Bétera ha llançat una campanya per a recordar als amos de gossos la seua obligació de retirar de la via i espais públics els excrements de l’animal.

L’Ajuntament de Bétera ha repartit 3.000 bossetes als parcs públics i 3.000 díptics als comerços del poble, sobretot en botigues d’animals i clíniques veterinàries. En els fulls divulgatius, la Regidoria de Medi Ambient reivindica el civisme i l’educació en benefici de tot el poble, que tindrà així carrers i parcs on es podrà caminar i jugar amb tranquil.litat, i evitar focus d’infecció potencials.

Els díptics recorden la normativa en matèria de residus i protecció i tinença d’animals, i en funció de les ordenances respectives, recorda que el fet de no arreplegar les deposicions dels gossos, pot comportar una multa de fins a 900 euros.

L’article 12.5 de l’ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d’animals diu que «el responsable de l’animal haurà d’arreplegar i retirar els excrements i, inclús, netejar la part de la via pública afectada. A este efecte, haurà de dipositar els excrements, degudament arreplegats en una bossa tancada, a les papereres i d’altres elements d’arreplega de residus municipals».  

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.