Benaguasil llança una campanya per a la recollida d’excrements de gossos

Les sancions poden arribar als 3.000 euros

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de les regidories de Medi Ambient i Benestar Animal, posa en marxa la campanya ‘No la cagues, recógela’ per a conscienciar als propietaris de mascotes sobre la necessitat de recollir la femta i desinfectar els orines.

Per a això, l’Ajuntament repartirà cartells informatius de la campanya per diferents zones de la localitat, i instal·larà un estand informatiu el dimecres en el mercat per a incidir en la necessitat de recollir aquests residus, a més de repartir dispensadors de borses per a ajudar a recollir els excrements i involucrar als veïns en la neteja i el benestar del municipi.

Mitjançant aquesta campanya, que també es difondrà a través de les xarxes socials i opis als carrers, es vol arribar als propietaris de mascotes perquè coneguen quines són les obligacions sobre aquest tema i les conseqüències d’ometre-les.

Amb aquesta nova acció es busca conscienciar de l’obligatorietat de portar tot el necessari per a recollir els excrements durant els passejos amb les mascotes i que no fer-ho pot implicar sancions disciplinàries amb una quantia econòmica que pot aconseguir els 3.000 euros.

Cal recordar que Benaguasil compta en l’actualitat amb un total de quatre pipicans, nou espais d’esplai caní i deu punts d’expenedors de bosses.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà