La Mancomunitat celebra la Gala de l’Esport

Es presentarà la IX edició de la Carrera de los Árboles y Castillos

La Mancomunitat Camp de Túria celebra aquest divendres, 23 de febrer, la Gala de l’Esport en la qual es premiarà als esportistes que han participat en les diferents competicions que organitza aquesta entitat supramunicipal amb la col·laboració dels 17 municipis de la comarca.

L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores en l’Auditori de l’Edifici Multiusos de Llíria, estarà presidit per la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, acompanyada pel delegat territorial de Presidència a Valencia, Francisco Molina, i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya.

També assistiran diputats, alcaldes, regidors, tècnics d’esports, representants de clubs, col·legis i esportistes que han competit durant el passat any 2017 en les Lligues de Tennis i de Futbol 8, en la Lliga de Futbol Sala de Els Jocs Esportius i en el Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria.

A més, durant la Gala es presentarà la IX edició de la Carrera de los Árboles y Castillos, que tindrà lloc els pròxims dies 10 i 11 de març. La carrera, que reunirà a prop de 400 corredors, està estructurada en 15 etapes que recorreran els 17 municipis del Camp de Túria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà