Vilamarxant Emprén dóna a llum onze projectes empresarials innovadors

public Vilamarxant empren projectes innovadors empresarials

Els ponents van assegurar que els projectes són fonamentals per al futur del municipi

Vilamarxant Emprén va començar a caminar ahir amb la presentació oficial d’un total d’onze projectes pels seus propis creadors durant l’esdeveniment celebrat a la Casa de la Cultura de la localitat del Camp de Túria.

Víctor Sanchis i Xavier Jorge, regidors de Promoció Econòmica i Innovació i Noves Tecnologies, respectivament, van intervindre en l’acte que va comptar amb la presència de Borja Sorlí, representant de l’empresa Finnova que dirigeix el CEITúria, i Juan Gorchs, fundador de Rocket Ventures i mentor de les diferents iniciatives empresarials.

Tant Víctor Sanchis com Xavier Jorge van destacar l’esperit emprenedor de la població, així com les diferents idees que s’han creat perquè Vilamarxant Emprén siguen una realitat després de diversos mesos de treball amb els emprenedors.

Mentrestant, Juan Gorchs va explicar que Vilamarxant és “el municipi perfecte” per a testar els projectes innovadors que s’han gestat durant els últims mesos en el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria, instal·lat a Vilamarxant.

Tots els ponents van coincidir a assegurar que estos projectes són fonamentals per al futur del municipi en el curt i llarg termini, ja que generaran riquesa local i nous llocs de treball.

Mes de Bondia, productes artesans de proximitat liderats per Xavi Herrero; My Room Planet, gestió intel·ligent d’apartaments baix la direcció de Cintia Jara; Bé de Déu, oli d’oliva marca col·laborativa de Cristina Navarro; Wonderlook Services, Beauty delivery services de Yadira Navarro; Sol en cara, Art amb pedra i productes decoratius de Nicolau Benlloch i Mireia Balaguer; Wondermoom, Marca de sabons artesans per a farmàcies de Manuel Noguera; MIIM Computers de Ximo Escamilla i Manuel; MUYMUI, Roba de llit ecològica de Miguel Santamaría; 77Pride, Marca de roba de Pau Suria; Trickmoove, marca de roba de Ximo Ferris; i Reversed, Ulleres de disseny i accessoris d’Alejandra Sanchis; són les futures empreses incubades en el programa Vilamarxant Emprén.

Desenes de veïns de la localitat es van donar cita a la Casa de la Cultura per a conéixer de primera mà les diferents idees, projectes i negocis que han sorgit del treball realitzat pels emprenedors amb l’assessorament de Juan Gorchs i Borja Sorlí, que han guiat als emprenedors en els passos per a fer realitat els seus projectes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà