El pròxim 1 de setembre es celebrarà el ‘I Aplec del Camp de Túria’ entre associacions culturals de la comarca

El proper 1 de setembre tindrà lloc, a Bétera, el ‘I Aplec del Camp de Túria’ en què participaran una vintena d’associacions de la comarca entre ateneus i casals, col·lectius juvenils, de danses i cultura popular, associacions de música, grups de teatre, col·lectius pel valencià.

Camp de TúriaJosé García

Segons expliquen els convocants, esta reunió “naix de la voluntat, el treball i l’esforç de les organitzacions que van a participar amb el propòsit de consolidar-se com un aplec itinerant entre els diversos pobles del Camp de Túria, amb una gran varietat d’actes programats”.

Entre les activitats que s’ha programat per l’edició d’enguay hi han cercaviles que recorreran la localitat amb el so de les dolçaines i la màgia de la cultura popular; diversos espectacles culturals i d’un espai de joc pels més menuts i menudes.

També hi haurà un dinar popular amb espectacle humorístic de sobretaula; una taula redona sobre el paper dels casals i ateneus en el desenvolupament del teixit associatiu; diversos tallers de danses i pilota valenciana; i un gran concert de música en valencià (amb Make Some Are Us, Trineu Tanoka, Pirat’s Sound Systema, la Gossa Sorda) i diversos punjadiscos fins ben entrada la matinada.

Des de l’organització d’este encontre s’explica que este Aplec “preten crear un espai de trobada de gent de totes les edats, que es convertisca en un referent cultural i d’oci alternatiu al Camp de Túria i també siga un espai de participació i cohesió entre els diversos col·lectius de la comarca, compromés amb el valencià, la nostra cultura i les nostres tradicions”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà