La Mancomunitat recepciona les obres de la depuradora EDAR Camp de Túria

depuradora

Amb les restes sòlides es genera compostos que pot ser utilitzat en cultius

La Mancomunitat Camp de Túria ha recepcionat les obres realitzades en la depuradora EDAR Camp de Túria I. En concret i amb una inversió de 152.120,94 euros s’han fet treballs per a la substitució de la coberta del espesador de fangs i la substitució de sitges d’emmagatzematge de fangs deshidratats.

La EDAR Camp de Túria I, titularitat de la Mancomunitat Camp de Túria, dona servei als municipis de Benaguasil, Benissanó, la Pobla de Vallbona i Llíria. L’aigua de més de 60.000 habitants arriba cada dia a aquestes instal·lacions.

A través de la Mancomunitat Camp de Túria es gestionen les aigües pluvials i les que es generen en els municipis des de la planta situada a la Pobla de Vallbona.

La planta que gestiona la Mancomunitat Camp de Túria i que compta amb25 anys de vida s’encarrega de depurar tota l’aigua que arriba a les seues instal·lacions i l’aboca al barranc de Mandor que desemboca en el riu Túria.

Tot el residu sòlid que queda es lliura a una empresa que el converteix en compost. Un compost que està comercialitzat per a la ciutadania que vulga utilitzar en els seus camps i cultius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà