L’Eliana acull la jornada ‘Jutges de Pau per la Mediació’

eliana

L’acte ha comptat amb la consellera de Justícia

L’Eliana ha acollit aquest matí al Centre Sociocultural la trobada ‘Jutges de Pau per la Mediació’, organitzada per la Universitat de València i la Generalitat Valenciana. L’acte, al qual han assistit jutges de pau de la provincia de València, ha estat inaugurat per l’alcalde, Salva Torrent i ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

La jornada té com a objectiu formar tant als jutges de pau titulats, com als jutges de pau suplents i secretaris judicials i mostrar les claus de la mediació que es recullen a la llei de la Comunitat Valenciana. Durant l’acte, que també ha comptat amb la presència de la directora de la càtedra, Silvia Barona, del director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García, i del jutge de pau de l’Eliana, Rafael Desco, els participants han pogut debatre sobre el passat i el present de la figura del jutge de pau.

En la seua clausura Bravo ha agraït la seua implicació per a afermar la mediació com a alternativa als tribunals per l’estalvi en temps i diners que suposa i ha recordat que la Generalitat ofereix mediació gratuïta per a totes les víctimes i per a les persones amb diversitat funcional.

L’alcalde, Salva Torrent, ha agraït la visita a l’Ajuntament de la consellera que ha signat per primera vegada en el Llibre d’Honor i ha destacat la importància de la figura del jutge de pau per a la ciutadania.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.