Detenen a 18 persones i investiguen a 55 per robar 110 tones de garrofa

algarroba

A les comarques de Camp de Túria i La Ribera Alta

La Guàrdia Civil i la Policia de la Generalitat han detingut a díhuit persones i estan investigant a altres cinquanta-cinc per presumptes delictes de falsificació de documents, furt i apropiació indeguda d’al voltant de 110 tones de garrofa a les comarques de Camp de Túria i La Ribera Alta.

Els agents han inspeccionat sis magatzems, en un d’ells han detectat greus irregularitats, han intervingut més de 65 tones de garrofa, de les quals no es podia justificar la seua procedència, i han identificat sis treballadors il·legals, segons ha informat la Generalitat.

La Policia de la Generalitat també ha inspeccionat dues fruiteries amb greus irregularitats, amb el resultat d’un detingut i un treballador il·legal, i ha localitzat dos vehicles amb garrofes sostretes.

La garrofa ha incrementat considerablement el seu valor en molt poc temps i la Comunitat és la principal productora mundial d’aquest llegum, que ha quintuplicat el seu preu en els últims anys, per la qual cosa cada vegada es cotitza més en el mercat tant nacional com internacional donades les seues múltiples propietats i usos, segons han confirmat les mateixes fonts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà