Detingut un veí de Llíria després de circular 16 quilòmetres en direcció contrària per la pista d’Ademús

guardia civil tráfico

El conductor de 63 anys anava sota els efectes d’alcohol i drogues

La Guàrdia Civil investiga a un veí de Llíria de 63 anys que la nit del passat divendres va circular en sentit contrari per la Pista d’Ademús (CV-35) prop de 16 quilòmetres i sota els efectes d’alcohol i drogues.

Fonts de l’institut armat han informat que sobre les 23.30 hores del divendres, la central Central del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil va activar el procediment per a la intercepció del vehicle, després que diversos testimonis alertaren al 112 que un turisme circulava en sentit contrari per la citada via.

El vehicle circulava pels carrils sentit Ademús en direcció cap a València, augmentant el risc d’accident per anar en el sentit contrari en realitzar aquesta temeritat de nit, segons les fonts.

El conductor es va incorporar prop de Llíria i va recórrer quasi 16 quilòmetres fins que va ser interceptat gràcies a la col·laboració d’una patrulla de Guàrdia Civil de *Riba-roja i una de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve.

L’Equip d’Atestats del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil va instruir diligències imputant al conductor, un veí de Llíria de 63 anys, dos delictes contra la seguretat viària la seguretat viària per conducció temerària i conducció sota la influència d’alcohol i drogues.

Aquests delictes, segons les fonts, poden comportar penes de presó de fins a cinc anys i privació del dret a conduir que poden arribar a un màxim de deu anys

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà