Llíria millorarà la connexió amb l’A-3 i la CV-35

carreteras lliria

La Diputació sufragarà les obres en la carretera de Vilamarxant de 650.000 euros

La Diputació de València i l’Ajuntament de Llíría subscriuran un conveni per a millorar la CV-3706, coneguda com a carretera de la Vilamarxant, en el tram que va des del carrer Juan Izquierdo fins a la rotonda connexió de Benaguasil a CV-35.

Amb un pressupost de licitació de 658.000 euros, la intervenció sobre la CV-3706 consistirà en actuacions de reparació, pavimentació i senyalització, per tal de millorar la seguretat de la carretera.

La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, ha indicat que “és una via que té un trànsit considerable perquè és l’eixida natural cap a l’A-3 per la CV-50, d’una banda; i a la CV-35 en l’altresentit. Per això hem considerat esta actuaciócom a prioritària”.

La tambè regidora de l’Ajuntament de Llíria ha explicat que el consistori ja comptava amb un projecte constructiu, però el cost de l’actuació era inassumible per les arques municipals. “Per això s’ha optat per la fórmula del conveni, la qual ens estalvia el temps i els diners que implicaria la redacció d’un projecte propi de la Diputació”.

“Esta fórmula -continua la també vicepresidenta segona de la Diputació- ja s’hautilitzat a Gandia, i es replicarà amb altres ajuntaments com Puçol, Calles o Llaurí, apostant així per la col·laboració entre administracions”.

El regidor deMobilitat Sostenible i Camins de Llíria, Paco García, ha assenyalat que “la carretera de Vilamarxantés una carretera que va cedir la Generalitat a l’Ajuntament de Llíria fa anys, però les seues dimensions i característiques feien inviable econòmicament que poguérem assumir la renovació de la via”, i ha agraït la col·laboració de la Diputació, assumint el cost de l’actuació que “arreplega el projecte constructiu amb el qual comptàvem a l’ajuntament”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà