Llíria i Dénia s’uneixen en Festival d’Art & Gastronomia de València FestIN

FestIN 2023

Les ciutats creatives de la UNESCO, Llíria i Dénia, participaran en la tercera edició del Festival d’Art & Gastronomia de València, FestIN que es desenvoluparà del 3 al 12 de febrer en diferents espais.

Un ensemble de vent i percussió del Conservatori de Música de Llíria interpretarà la banda sonora de la ‘Gamba Roja de Dénia’, del compositor Javier Pinto, amb els arranjaments del músic José Pastor. Mentre el xef Jordi Andrés, del restaurant El Tresmall, elabora un plat amb la gamba roja com a principal ingredient perquè puga ser degustat en directe.

L’activitat, organitzada per Turisme Llíria, se celebrarà el 12 de febrer, des de les 12 hores, al conservatori de la localitat edetana.

Les entrades per a assistir es poden adquirir en l’App i web municipal al preu de 12 euros.

“Llíria, Ciutat Creativa de la Música, i Dénia, de la Gastronomia, ens hem unit amb este concert i showcooking en directe, que representa una explosió de sentits des del Camp de Túria fins a la Marina Alta”, explica el regidor de Turisme, Paco García.

“Es tracta d’oferir una experiència diferent de través de la cultura i la gastronomia que simbolitzen els grans valors d’estos dos municipis”, ha afegit.

Llíria és una de les seus de FestIN 2023, que es suma a la principal, València, al costat de Riba-roja i Gandia.

Este festival és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València, a través de la Fundació Visit València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà