Benaguasil reconeix els millors expedients acadèmics

Els premis que reconeixen als alumnes de Primària, ESO i Batxiller

L’Ajuntament de Benaguasil va reconéixer als alumnes amb millor expedient acadèmic dels centres educatius del curs escolar 2022-2023.

Es tracta de la XII edició d’uns premis que reconeixen la labor dels alumnes de Benaguasil en les categories d’Educació Primària, ESO, Batxiller i Cicles Formatius, així com l’Ajuntament també entrega el premi al millor expedient acadèmic de final de grau elemental de música impartit en la Unió Musical.

Els reconeixements en l’apartat de Primària del col·legi Asunción de La nostra Senyora han sigut per a Robert Fortea Marco, Izan Mullor Durá i Lia Rodrigo Brisa. També en Primària però del CEIP Lluis Vives els premiats han sigut Jose Contelles Zarzo, Álvaro González Juan i Laia Rios Martínez.

En el cas de Secundària s’ha reconegut a Clara Zarzo Benlloch, del col·legi Asunción de La nostra Senyora i a Joan Bargues Monzó de l’IES Benaguasil. D’altra banda en Cicles Formatius s’ha entregat a Isabel Franco Herrero, del centre Asunción el premi.

Finalment en la categoria de Batxillerat se li ha atorgat el diploma a Adele Fernández-Montes Pérez, alumna de l’IES Benaguasil.

Així mateix s’ha premiat als alumnes empadronats a Benaguasil i que cursen els seus estudis en col·legis de fora de la localitat, recaient el premi en Vicente Simó Romero, per l’excel·lent expedient acadèmic obtingut durant Secundària. Respecte al millor expedient de final de grau elemental de música, impartit en el Conservatori Professional de Música de Benaguasil, el premi ha recaigut en Celia Plaza Zanón.

Aquests premis recompensen, una edició més, l’esforç, la constància i el treball de cadascun dels premiats, a qui l’Alcalde i la regidor d’Educació han felicitat públicament destacant l’important que és secundar, incentivar i premiar als nostres joves per haver obtingut unes notes brillants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà