La comarca Camp de Túria, destinació turística de proximitat

Mancomunitat turismo

Turisme Camp de Túria organitza una jornada de promoció

Turisme Camp de Túria ha organitzat la jornada “Promoció Turística de Camp de Túria” a l’hotel Porta de la Serranía a Llíria, emmarcada en el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Camp de Túria. En ella, s’ha tractat la línia de treball a seguir a partir d’ara, perquè totes les accions realitzades fins al moment amb el Pla tinguen un sentit i es continue treballant per a situar la comarca com a destinació turística i de proximitat.

Per això, en l’esdeveniment s’han dut a terme dues taules de treball. En la primera, han participat tècnics i responsables turístics de la Mancomunitat Camp de Túria: Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat, qui també ha sigut l’encarregada de la inauguració de la jornada; Maria Teresa Subirats, gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat, i María de Manuel, tècnica responsable de Turisme de la Mancomunitat; així com empreses de allotjament, restauració i turisme actiu que formen part del Club de Producte Turístic de Camp de Túria.

En la segona taula, han sigut presents periodistes experts en la matèria, com és el cas de Carles Galletero, periodista gastronòmic; Emili Piera, periodista i escriptor especialitzat en agricultura i medi ambient; Vicent Gil, promotor de la web elgastroturista.com i Antonio Serrano, director de la revista “Menjar València”.

A més, s’ha realitzat un ‘show cooking’ de receptes de la comarca, a càrrec del cuiner i presentador d’À Punt Media, Jordi Morera, en el qual s’han donat a conéixer els productes de la nostra terra. L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha sigut el responsable de concloure la jornada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà