L’entrenador d’atletisme va ser detingut després de denunciar la seua parella tocaments a la seua filla

L’home de 49 anys és de Zaragoza i va estar vinculat al club de l’Eliana fa cinc anys

L’entrenador d’atletisme José M.B.P. de 49 anys ja a la presó per agressió sexual a les seues alumnes va ser detingut per la Guàrdia Civil després d’haver-li denunciat la seua parella per tocaments a la seua filla i a la seua neboda, menors d’edat, segons han indicat a EFE fonts pròximes a la investigació.

La detenció es va dur a terme el passat 20 de desembre en l’habitatge del seu pare, situada en una urbanització de l’Eliana.

El presumpte pederasta és natural de Zaragona i va fer classes en el club d’atletisme de l’Eliana però fa cinc anys, segons han confirmat les fonts consultades.

En aquest sentit, des del club de l’Eliana, després de conéixer-se que la detenció es va dur a terme per part de la Guàrdia Civil de Llíria en un habitatge del municipi, ha negat a través de les seues xarxes que en l’actualitat l’entrenador tinga alguna vinculació amb l’entitat. “Volem deixar clar que no pertany al club ni entrena en les instal·lacions del poliesportiu de l’Eliana”.

Les fonts pròximes a la investigació han precisat que la parella ho va denunciar a principis del passat mes de desembre i que va entregar material informàtic, com una targeta de memòria, on podien veure’s imatges íntimes de la filla i d’altres xiques, possiblement alumnes.

Finalment, la Guàrdia Civil va detindre a l’entrenador qui, pel que sembla, havia instal·lat cambres ocultes en els banys.

Almenys quatre alumnes han denunciat els fets, han afegit les fonts.

Un jutge va decretar presó provisional sense fiança per a l’entrenador, que exercia en un municipi de la província de València i que vivia a Bétera.

L’home comptava amb nombrós material pornogràfic i un equip de gravació amb microcàmeres espies i dispositius d’emmagatzematge de dades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà