Cinc partits opten a l’Alcaldia de l’Eliana en les eleccions del 28-M

Candidats eleccions 28M l'Eliana

Irromp Vox i desapareixen Ciutadans i Grup Cívic

Un total de 5 llistes electorals opten a l’Alcaldia de l’Eliana en les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig, una xifra per davall de la registrada en 2019 per la desaparició de Ciudadanos i Grup Cívic, encara que irromp per primera vegada Vox.

Tant els representants de Ciudadanos com el partit de les urbanitzacions, Carlos Úbeda i Esmeralda Arroyo han renunciat a les seues sigles per a figurar en la llista del PP que encapçala María José Marco, en els llocs 9 i 11, respectivament.

Quant a Vox, es presenta per primera vegada en unes eleccions municipals a l’Eliana amb José Noales com a cap de cartell.

Per part seua, el PSPV-PSOE tractarà de revalidar la majoria absoluta collida en 2019 amb l’alcalde Salva Torrent al capdavant d’una candidatura en la qual continuen els actuals regidors socialistes en els deu primers llocs -Marta Andrés; Enrique Martínez; Cristina Diaz; Vicente Zamora; Jorge Pérez Comeche; Eva Santafé; Juan Espinosa; Concha Montaner i María José Valenzuela-.

Les altres dues opcions són les dues coalicions d’esquerres. D’una banda Sumar l’Eliana que integra a Compromís per l’Eliana i Esquerra Unida en una candidatura conjunta encapçalada per Isabel Montaner, portaveu del grup municipal Compromís, i amb l’ex regidor d’EU José Lorente, de número dos.

Per l’altra, la coalició Els Verds-Podem que presentarà a Pura Peris com a candidata a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà