Sant Antoni de Benaixeve: Un partit per quilòmetre quadrat

Candidatos San Antonio de Benagéber 28M

Huit partits presenten candidatura el 28M

La proliferació de partits locals a Sant Antoni de Benaixeve ha situat la nòmina de formacions que concorreran a les eleccions municipals del 28 de maig en huit per a un municipi amb una extensió de 8,74 quilòmetres quadrats.

Aquesta xifra converteix al xicotet municipi de Camp de Túria, governat per un tripartit AISAB, PSPV i Ciudadanos, en un dels pobles amb més partits per quilòmetre quadrat.

Als dos nous partits independents, UCIN (Unió de Ciutadans Independents), liderat per l’exregidora de AISAB, Eva Tejedor, i Todos Somos San Antonio de Benagéber (Todos Som SAB), que encapçala Álvaro Morales, se suma Ciudadanos que canvia de candidat.

La formació taronja es presentarà a Sant Antoni de Benaixeve amb Miguel Serra en substitució de l’actual regidor Daniel Nieto, que no apareix en la llista presentada en la Junta Electoral de Llíria.

Un altre dels partits que presenta nou cartell electoral és GuanyemSab, integrat per Compromís, PlataformaSab i Podemos. La coalició ha elegit a Pau Andrés, com a candidat, mentre que l’actual portaveu Ramón Orozco figura en el seté lloc.

Una altra de les novetats en la llista de Guanyem és la presència d’Enric Juan. El director general de Transició Ecològica i exdirector general d’Infraestructures de Serveis Socials ocupa el número tres de la candidatura.

També debutarà com a candidat en les files populars Luis Trejo, excap de la Polícia Local. El PP tractarà d’entrar de nou a l’Ajuntament de Sant Antoni després que els seus dos regidors marxaren del partit amb l’acta al grup de no adscrits.

Per la seua part el PSPV repeteix candidata amb la regidora Marta Retamosa, però concorrerà amb una candidatura conjunta amb Esquerra Unida batejada com ‘ProgressaSAB-EUPV: Endavant’.

Quant a AISAB, l’actual alcalde Enrique Santafosta, aspira al seu tercer mandat amb una candidatura en la qual de les quatre regidores repeteixen dues, María Ángeles Irles i Inmaculada Bulls, en els llocs dos i tres. Mentre que la primera tinenta d’alcalde, María Elisa *Plano figura com a suplent i es queda fora Carla Sierra.

També torna a presentar-se Vox amb el regidor Salvador Barberá.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà