María José Marco es presenta a l’Eliana com “l’alcaldessa del canvi”

pp eliana

La llista integra a Ciudadanos i Grupo Cívico

Els populars de l’Eliana han celebrat un sopar al Cinema d’Estiu per a presentar la candidatura de María José Marco a l’alcaldia. A l’acte van assitir el candidat a la Generalitat Carlos Mazón, qui es va comprometre amb un bon nombre d’inversions i una relació de baixades d’impostos que proposa en el seu programa electoral.

El PP local va avançar pinzellades d’un programa electoral que presentaren en breu amb propostes centrades en seguretat, els canvis d’adreça dels carrers, baixades d’impostos, millores de serveis i projectes socials per a la ciutadania.

María José Marco va explicar que porta un any visitant casa per casa a cada veí donant a conéixer el seu projecte, però sobretot escoltant la ciutadania “en primera persona” i contestant crides i whatsapp personalment.

Per a la candidata del PP a l’alcaldia “el treball de totes les persones que formen el nostre equip sumat a les aportacions que m’estan realitzant, cada dia, els veïns de l’Eliana, em donen força per a liderar el canvi tan necessari que necessita el nostre poble”.

La candidatura dels populars està composta per 22 persones “molt preparades i integrades en el món, educatiu, cultural, social, econòmic, comercial i associatiu de l’Eliana”.

Tenen entre les seues files a membres de les comissions falleres, als secretaris de les associacions veïnals de Montesol i Entrepins, l’exdirectora del col·legi Verge del Carmen, la presidenta de Tyrius i membre de la directiva dels jubilats i pensionistes de l’Eliana.

Unes de les incorporacions més recents són la presidenta del Grup Cívic l’Eliana, Esmeralda Arroyo, i el coordinador de Ciudadanos, Carlos Úbeda, partits que ara no es presenten a les eleccions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà